پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ فروردین ۱۳۸۸، ۱۴:۳۶

فیلمبرداری "شب واقعه" اوایل اردیبهشت به پایان می‌رسد

فیلمبرداری "شب واقعه" اوایل اردیبهشت به پایان می‌رسد

فیلمبرداری فیلم سینمایی "شب واقعه" به کارگردانی شهرام اسدی و تهیه‌کنندگی سیداحمد میرعلایی اردیبهشت‌ماه در خوزستان به پایان می‌رسد.

میرعلایی درباره این فیلم به خبرنگار مهر گفت: به دلیل حضور مسافران نوروزی در خوزستان و شهرهای اطراف در هماهنگی با مسئولان شهر و گروه ترجیح دادیم فیلمبرداری را به پس از پایان تعطیلات موکول کنیم. تا امروز 85 درصد از سکانس‌های "شب واقعه" فیلمبرداری شده و صحنه‌های جنگی پس از تعطیلات نوروزی فیلمبرداری می‌شود.

وی افزود: با شروع فیلمبرداری در نیمه فروردین طبق برنامه پس از 15 جلسه فیلمبرداری به پایان می‌رسد و پس از آن مراحل فنی شروع می‌شود.

"شب واقعه" داستان زندگی دریاقلی سورانی یکی از سرداران جنگ است و حمید فرخ‌نژاد، لادن مستوفی، باران کوثری‌، حبیب دهقان‌نسب و آتش تقی‌پور در آن بازی می‌کنند.

اسدی فیلم‌های "به من نگاه کن"، "اوینار" و "روز واقعه" را کارگردانی کرده و "شب واقعه" اولین تجربه او در سینمای دفاع مقدس است.

کد خبر 852100

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha